E-hulp Trainingen verzorgt al trainingen en workshops op het gebied van online hulpverlening en e-health sinds 2001. In de periode 2005 – 2016 gebeurde dat onder de naam van stichting E-hulp.nl. In al die jaren zijn duizenden hulpverleners getraind in de methodieken die we zelf ontwikkeld hebben en overal breed gehanteerd worden. Daarnaast zijn vele duizenden hulpverleners getraind door trainers die wij hebben opgeleid. Onze trainingen zijn praktisch van aard, met een goede theoretische onderbouwing. De trainingen zijn compact, maar lang genoeg om een blijvend effect te sorteren.

E-hulp trainingen is net als Wandelcoaches.nl onderdeel van Team 7.

E-hulp trainingen logo

Over Janneke de Kler

Janneke is een echte trainer in hart en nieren. Sinds 2011 is zij actief op het gebied van online hulpverlening. Janneke is een stevige trainer met een scherp oog voor de impact van de communicatie bij zowel hulpvragers als hulpverleners. Als trainer online hulpverlening kan Janneke haar liefde voor communicatie en opleiden met elkaar verbinden.

Naast haar werk voor E-hulp Trainingen helpt ze als lefcoach zelfstandige ondernemers om voor hunzelf en hun bedrijf te gaan staan en zichzelf zichtbaar te maken op een manier die bij hun past.

Over Frank Schalken

Drs. Frank Schalken is een van de pioniers op het gebied van online hulpverlening en e-health in Nederland. Daarnaast is hij coach en initiatiefnemer van het collectief van Wandelcoaches.nl.

Sinds 2001 heeft hij op het gebied van e-health rollen vervuld als ontwikkelaar, projectmanager, adviseur, auteur, spreker en docent.

Frank was initiatiefnemer van de chat bij de Kindertelefoon, in 2003 uitgeroepen tot meest vernieuwende en maatschappelijk relevante project op internetgebied in Nederland. In 2005 richtte hij het kenniscentrum E-hulp op.  Hij was initiatiefnemer van Hulpmix.nl, in 2009 winnaar Nationale Jeugdzorgprijs en jarenlang de grootste online hulpsite van Nederland. Tevens is hij initiatiefnemer van De Nieuwe GGZ. auteur van het Handboek Online Hulpverlening en het boek ‘Goede GGZ!’.

Naast E-hulp Trainingen is Frank directeur van 3 Times Impact, de sociale onderneming achter VraagApp. Ook is hij actief als wandelcoach en is hij initiatiefnemer van een collectief van ervaren wandelcoaches.

Frank woont met vrouw en 2 kinderen in Castricum en vult zijn vrije tijd met o.a. improtoneel en hardlopen.